maanantai 31. tammikuuta 2011

NO NIIN IHMISET

Vihdoin pääsin kirjottaa tänne, on ollu vähän tota menoo. 8)

Elikä ensin lähettiin Hesasta kohti Lontoota, lento about 3h. Lontoossa semmonen 4 tunnin odottelu ja sieltä yheksän tunnin lento Hong Kongiin. Ku päästiin sinne, jouduttiin kauheella kiireellä juoksemaa Sydneyn lennolle, koska lentokoneet oli ilmesest hiukan myöhässä aikataulusta. Luulin tosiaan et jee enää 3 tunnin lento, mut mua valastiin että se kestää yheksän tuntii sekin! :)) ku päästiin vihdoin Sydneyyn olo oli kyll sen mukanen :D Luulin joka kentäl et jään kiinni käsimatka tavaroiden painost, koska mulla oli vetolaukku joka paino ainakin yli 10 kiloo:D (rajotus 7- 8).

Sitten lentokentältä ajettiin kohti Orientaatio leiriä, joka oli jonkun 15 kilometrin päässä keskustasta. Leiri keskus oli ihan ok, lukuunottamat niit japanilaisii joit oli iha sairaast. Torstai ja perjantai oltiin keskuksessa, mut sitte lauantain päästii sydneyn keskustaa ja kattoo oopperataloo ja sitä suurta siltaa. Sitten mentiin semmosella lautalla Manly nimisel alueel, jossa oli hienot rannat, shoppailtavaa ja ERITTÄIN HYVÄNNÄKÖISIÄ MIEHIÄ! ja tietenki ruokatauolla vaisto vei suoraan mäkkiin :D.

Sunnuntaina mun host-isä ja -äiti, Rob ja Sue, tuli hakemaan mua leiriltä ja ne on tosi mukavia :) samana iltana ko tulin taloon Rob ja Sue piti BBQ illan, missä pääsin käyttää mun hyvin tunnettua enkkua :)) käytii  samana päivänä kahvilla yhessä kauppakeskuksessa ja voin  kertoo etten ymmär kyll välil sanaakaa mitä ne puhuu :D ei sekää viell etten kunnol ymmär englantii ja muista kaikkii sanoi mut ei helevetti siit aussi murteest ei saa yhtää mitää selvää :D

mut joo yleisesti menee hyvin ja huomenna meen( YKSIN BUSSILLA!!?) kouluun :)

ps. sain leirillä tietää et Australian pääkaupunki ei oo Sydney vaan CANBERRA :D