sunnuntai 27. helmikuuta 2011

YLLÄTYS

Jees eli olimpas tämän viikonlopun ensmästä kertaa elämässäni (en olis ikinä uskonu et meen) PARTIOLEIRILLÄ! Aluks odotukset oli vähän matalalla, varsinki ku olisin nyt perjantaina menny paikalliseen bändi tapahtumaan nimeltä yoyo's missä soitettiin metallia ja rockii ja muuta mukavaa :) mut ei kyllä enää haittaa ko näin mitä aussipartiolaiset tekee! ensiks viideks minuutiks partiopaidat pääl ja leirin vetäjät (meijän omat vetäjät) toivotti kaikki tervetulleiks, tehtii kunniaa aus lipulle ja bäng se oli siinä. ja leirin lopussa sama homma, mutt siin välissä koko leiri tuntu iha ko riparilta ilman raamatun lukemista ja muuta uskontoon liittyvää, ja 90% koko leiri väest oli aivan jotai muuta ko nörttei :D hirmu kivaa, mut australiaan saa tämä huvi jäädä 8) (suomen partiolaiset hävetkää)


Leirin nimi oli Romeventure (roventure on oikee nimi) koska teemana oli ROOMA


Tällä alueella oli semmosia meijän vetämiä rastipaikkoja, joissa oli eri tehtävii ja jokasest tehtäväst sai sen mukaa pisteitä kui hyvin tehtävän toteutti


Mun ja semmosen vetäjän rasti oli 'Play Do'h'


Hatusta nostettiin kuva joka piti muovailuvahalla muovailla kokoon.


Sai myös pukeutua teeman mukaan :)


JELLYY! Tahmainen ja kylmä painiareena


Painijat pistivät toisen sukan omaan jalkaan...


...ja yrittivät saada toisen sukan itselleen, joka oli tietysti vastustajan jalassa.


ANKI, joka on samantapanen ku pelkokertoimen syömiskisat. Jotkut ruuat oli kyll kieltämät aika maukkaan näkösii :D Aterioita oli monta, ja se joka selvis nopeiten koko ruokarumpast voitti kisan :) oksentaminen oli sallittu ottelun jälkee (y)


Kisan jälkeen, pöytä oli melko siisti mut se hiekka! joku oksens jo ekan ruokalajin alussa maihin :)



Lauantai illalla oli hieno tulinäytös..


...ja disko! (Näyttää tylsältä kuvassa, jengii oli oikeesti iha sikana ja meno sen mukane!)


Meijän ihana bunkkerila :) En sentää joutunu nukkuu teltas!



lauantai 5. helmikuuta 2011

Mackellar Girls Campus

Nyt oli hyvä aika kirjottaa mimmosta kouluu tämä neiti käy :) elikä kouluni on tyttökoulu, jossa tietyst käytetää koulupukuja niinku monis Australian kouluis. Koulu sijaitsee sen verran kaukana, et meen sin aina bussilla. Koulu oli aluks oikee sokkelo, mut onneks en oo joutunu siell yksin harhailemaa sillä sattumalt saman järjestön kaut tullu vaihtari Inka on mun kans samas koulus, kävi pien munkki! Koulukaverit ihan hirmu mukavii ja ystävällisii, ne siis tosiaan tulee vaa juttelee ja sanoo lopuks 'tulkaa meijän kans tänää rannal' tai jotain muuta mukavaa. Opettajat vaikuttaa tosi kivoilta, paitsi reksi ja sen joku apulaine on tooosi tosi tiukkoi :D 'hameen helma pitää olla polviin saakka, ei meikkiä, ei koruja jne..' -.- mut kukaan ei näköjään oo pitäny noist säänöist, monilla tytöillä tosiaa vilkkuu takapuoli iha kävellessäki ja meikkii vaik muill jakaa :D kouluaineet mitä rennoimmat; kunnon aineina enkku ja matikka, loput onki ns kotsa, näyttelemine (en tiä miks menin, inhoon näyttelemist), kuvis ja SURFFAUS?!

pistin kuvaa kouluasusta, tätä käytetään kesäisin. talvella lisäks: sukkikset (ei siis sukkia sillon), liivi, neule jne




Mackellar:in tartaani
                                                                       
                                                                     

Maailman rumimmat ja epämukavimmat koulukengät