tiistai 13. syyskuuta 2011

FINMANIA

Launtaina kunnon Suomi päivä! Saila ja Peppi sekä Sara tuli Sydneyyn päin, ja vieteltii jälkikäteen Inkan täysikäsyyttä! Raahauduttiin Sydneyn keskustassa sijaitsevaan, vähän rauhallisempaan puistoon ja pidettiin kunnon piknik! Skumppaa, pizzaa (jota en päässy maistamaan ku joku haaska lintu varasti mun osuuden) ja mansikoita, AH! Tuli myös käytyä Sydneyn jossain taidemuseossa, ilmanen sisäänpääsy (oikea syy käyntii oli et se oli lähin vessa kilometrin säteellä) :)! Iltasella mentiin Darling Harbourin mäkkiin syömään burgerit. Kun me suunnattiin Sailan kanssa meille ja Sarakin lähti hotellille host-äitinsä kanssa, Inka ja Peppi meni tsekkaamaan Sydneyn yöelämää! ;)
Sunnuntaina oltiin aluks heräämässä klo 8, koska sovittiin et nähtäis keskustassa klo 10 ja meijän bussi olis lähteny 15 vail 9 ja se kestää noin tunnin kaupunkiin. No, onneks Inka pisti klo 7.40 viestii että jos nähtäis 12, saatiin Sailan kanssa nukkuu 2 tuntii pidempää :) Mentiin Paddy's markets:iin, eli paikalline outlet ja humpuukitavara ostari. Siellä nähtiin Sailan, Inkan ja Saran kanssa, Peppi oli jo aikasemmin aamulla lähtenyt kotiin. Aika kulu rauhallisest syöden kunnes Saila ja Sara lähti kotiin päin ja jäätiin Inkan kanssa kahdestaan keskustaan. Tsekattiin samalla mein perheen hotelli, ja se on ihan keskustassa eli tosi hyvässä paikkaa! Loppupäiväks mentiin sinne ostarille missä on ne ihanat sohvat, löhöttiin siel varmaan 2-3 tuntii kun ei jaksettuu siirtyy :D mut oli kyllä tosi ihana viikonloppu, thank my giiiirlss <3


Inka ja Saila!


...ja Peppi!

tilanne pääl :)

MANSIKOI!

Näitä hetkia joita ei osaa selittää. Mut Saraki saapu paikan pääl ;)


Piti sit puuhunki taas kiivetä... aika taide vaik itte sanonki!
                                   

Nyt on päällä 2vkon koe jakso... -.- onneks sen jälkee alkaa ansaittu loma!! ;)

maanantai 12. syyskuuta 2011

something unexpected

Joo vaikka tää tapahtu varmaan kuukaus sitte ni päivittelen vast nyt ko oon odotellu hiukan kuvii toisilta ja oon ollu kans hieman laiska.

Eli jotain odottamatonta, en olis ikinä uskonu et pääsisin tutustumaan Sydneyn suurimpaan paloasemaan! Kun ekaks lähdin matkalle paloasema ei kyllä monien muiden asioiden lisäks tullu ollenkaan mieleen, mutta oli kyll tosi huippuu. Siellä oli aika iso aula jossa oli vitriinissä vanhoja palopukuja ja tooooosi vanha paloauto. Sit tietenki mentii sinne isoon halliin misä oli sitte kaikki käytössä olevat paloautot, sitte päästii sinne käytäville missä miehet pitää niitten varusteita ja kanssa niitten ihan julmettoman kokoselle kuntosalille :D Ihan mukava käynti oli, alla myös hiukan kuvia. :)


Kaikki Venniet :)

Courtney (takana), Nyssa ja aseman logo :D

Emma! Ja ei tästä sen enempää...

Nallellaki palopuku! Joel (edessä) ja Pat :D


Ainut rohkea joka uskals koittaa happimaskii ja kantaa pulloi seläs ;D

Olis siell se liukutankoki ollu, mut ei päästy koittaa hälytysvaaran takii :(