torstai 31. maaliskuuta 2011

Jepjep

Jees mulla olis ollu tuo enkun essee kirjotettavan mut ajattelin et nyt se aika on paljon mukavampi käyttää esimerkiks blogin kirjottamisee (luonnollisesti). :)

Nyt ei oo oikeestaa tapahtunu mitään ihmeellistä, koulu on edelleen samaa vanhaa kuraa mitä se oli Suomessaki, ja lämpöstä on ollu! Nyt ne ilmat kyll rupee hiukan viilenee ko talvi lähestyy.. Ensviikolla siirrytään myös normaaliaikaan ni ei oo sit Suomen aikaan nähden enää ko 7h aikaeroo!
Kouluaamusin herätykset on jotain niin inhottavaa, sillon ko paisto aurinko heräski paremmi mut nyt ko on iha pimeetä ko herää aamusi ni se on tosi rankkaa. Jouduin opettelee käymää iltasin suihkussaki et saan lisäminuuttei nukkumisee.. Mut  plussaa annan siitä ettei tarvii niskalimas pyöräillä kouluu. :D
Tääl on myös ehkä maailman oudoin sää! Tulin eilen koulusta kotii bussilla niiku aina, ja päivä oli mitä parhain, aurinko paisto ja oli suht lämmin. Sitte ihan 5 minuutin sisällä taivaalle ilmesty mustia pilviä, rupes satamaan ja ukkonenki jo jyrähteli ja salamat löi, suomessa tämmösii myrskyi tulee erittäin harvoin. Tätä kesti about 2 tuntia ja sit taivas oliki taas iha kirkas. Hetken aikaa olin et mitä helkkarii? :D
Viime viikonloppuna oliki se Earth Hour, ja mentii Franzin ja Inkan kans kattoo sitä ko Harbour Bridgen lamput sammuu.. Näky oli pienoinen pettymys, luultii et sen huomais et VOOOU nyt ne sammu mut oman huoneen valojen sammuttaminenki olis suurempi elämys. Mutta kivaa oli kuitenki, käytiin nimittäi shoppailees ja nähtii ilta/yö sydneyssä kunnolla kaikkine valoineen! :) sillon tuli pienoinen ikävän kirpasu et olispa mun perhe ja kaverit nyt täällä ni vois neki ihailla näit mahtavii maisemii mun kans!
Nyt tuleva viikonloppuki suunniteltu, perjantaina luultavasti leivotaan jotain hyvää (tekis mieli suklaa neliöit :p) inkan kanssa siis, lauantaina mennää semmoseen hiphop tapahtumaan ja mä en oikeestaa tiiä siitä mitään muuta ku et tanssiin liittyy ja ilmanen mut inka ko tanssijana sanoo et varmasti superkivaa ni messis ollaa! :) sunnuntaina (jos siis ei sada) ollaa suunniteltu et mentäis koulukavereide kans keskustaan kiertelee, tuskin ostan mitään mutta seura kyl houkuttelee!:)
Sitä kunnon Fazerin sinistä kaipaan edelleen, tämän maan suklaa ei oo mitää suurint herkkuu.. :c

Kuvia Sydneyn ihanasta illasta:





3 kommenttia: